Ik zoek een klusser Apeldoorn

Klussen in Apeldoorn

Voor kleine en grote opdrachten

Kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Dit geldt zowel voor grote als kleine klussen. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Onze Klusbrigade is zowel in te schakelen voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zo worden we bijvoorbeeld ingezet door vastgoedbeheerders. Gebouwen en terreinen moeten er immers ook verzorgd uitzien. Op zoek naar facilitaire werkzaamheden? Ook daarvoor schakel je de Klusbrigade van Facet Werkt in!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Apeldoorn | Ik zoek een klusjesman Arnhem

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij enorm belangrijk. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Alles op hun eigen tempo én manier.

Alle voordelen op een rijtje

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder sommen wij ze voor je op:

  • Allereerst worden de kluswerkzaamheden door ons uitgevoerd. Jij hoeft je er niet meer naar om te kijken.
  • Het bespaart je tijd.
  • De kluswerkzaamheden worden een stuk sneller uitgevoerd dankzij de ervaren klussers.
  • Kwaliteit is gegarandeerd!

Ik zoek een klusser Apeldoorn

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!