Ik zoek een klusser Brummen

Op zoek naar een klusser in Brummen? Dan kunnen we je vertellen: zoek niet verder! Bij Facet Werkt ben je dan helemaal aan het juiste adres. Onze specialisten nemen graag al jouw kluswerkzaamheden uit handen! Wij werken aan kleine en grote opdrachten; voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wil je meer weten of onze diensten of tarieven? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw klusser in Brummen

Maatschappelijk betrokken

Waarin wij bij Facet Werkt nou echt verschillen ten opzichte van andere bedrijven? De focus ligt bij ons ook grotendeels op sociaal maatschappelijk ondernemen. Dat doen we door deelnemers, met een achterstand op de arbeidsmarkt, ons te laten helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Dit doen we samen met EEGA Groep, het bedrijf waar onze Klusbrigade onder valt. Aan deze deelnemers bieden we werkbegeleiding. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een leuke en leerzame werkplek. De deelnemers krijgen bij ons het gevoel écht voor een bedrijf te werken; onze medewerkers halen hier weer energie uit.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Eefde | klusser inhuren Apeldoorn Ik zoek een klusser Brummen I Facet Werkt Ik zoek een klusjesman Arnhem

Wij helpen je graag

Ik zoek een klusser Brummen: de voordelen

Klusjesman Brummen nodig? Dat heeft de nodige voordelen. Zo vergeten mensen zich vaak in hoeveel tijd kluswerkzaamheden kunnen kosten. Zelfs kleine klusjes kunnen soms uren duren, terwijl je dat niet verwacht had. Onderschat dit daarom ook niet. Daarnaast heeft onze Klusbrigadge genoeg ervaring met verschillende soorten werkzaamheden. Als wij jou ontzorgen, bespaar jij tijd én krijg je ook nog eens een goed product tot jouw beschikking.

Ik zoek een klusser Brummen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!