Ik zoek een klusser Deventer

Klussen in Deventer

Van schilderwerk tot het leggen van vloeren

Onze Klusbrigade gaat niet alleen kleine, maar ook grote opdrachten aan. We onderhouden bijvoorbeeld gebouwen en terreinen, want deze moeten er tenslotte ook verzorgd uit zien. Niet alleen voor particuliere opdrachtgevers gaan we aan de slag, maar ook voor zakelijke. Op zoek naar facilitaire werkzaamheden? Ook daarmee kunnen we uit de voeten. Denk jij: ik zoek een klusser Deventer? Onze specialisten komen graag jouw kant op!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Eefde | Ik zoek een klusser Deventer | Ik zoek een klusser Olst

Facet Werkt geeft iedereen een kans

Dat vinden we namelijk enorm belangrijk. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep zorgen we ervoor dat deze deelnemers ons kunnen versterken. Zo bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Alles op hun eigen tempo én manier.

Ik zoek een klusser Deventer: de voordelen

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo worden allereerst de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klussers. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Bovendien hoef je er ook geen tijd in te steken en kan jij je bezighouden met andere dingen. Tot slot worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de klusjesmannen wordt kwaliteit gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Deventer

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!