Ik zoek een klusser Diepenveen

Jouw klusbedrijf in Diepenveen

Onze diensten en klanten

We bieden een breed scala aan diensten. Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten hier. We gaan voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan de slag. Voor zakelijke opdrachtgevers houden we ons vooral bezig met het onderhouden van gebouwen en terreinen. Ben je op zoek naar een klusbedrijf wat ook facilitaire werkzaamheden verricht? Ook dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Diepenveen | Ik zoek een klusser Wijhe

Bij Facet Werkt verdient iedereen een kans

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We geloven erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Voordelen van een klusser

Ben jij op zoek naar een klusser die jou kan helpen met jouw werkzaamheden? Dan zitten daar verschillende voordelen aan. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje:

  • Uitbesteden: ervaren klussers voeren de klussen voor je uit.
  • Tijdbesparend: jij hoeft er geen tijd meer in te steken en kunt je bezighouden met andere dingen.
  • Snel uitgevoerd: door de ervaring van klussers wordt de klus zeer waarschijnlijk een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf doet.
  • Kwaliteit: door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Diepenveen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!