Ik zoek een klusser Eefde

Jóúw klusser in Eefde

Onze werkzaamheden

Bij Facet Werkt hebben we een breed scala aan klusdiensten die we aanbieden in Eefde en omgeving. Dankzij onze ervaring kunnen we jou op vrijwel elk gebied ondersteunen. Of het nu gaat om schilderwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektriciteitswerk of andere klussen in en rondom je huis, wij staan voor je klaar. Denk jij: ik zoek een klusser Eefde? Schakel ons in!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Eefde | Ik zoek een klusser Deventer | Ik zoek een klusser Olst

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Alles op hun eigen tempo én manier.

Ik zoek een klusjesman Deventer: ervaren en betrouwbaar

Bij Facet Werkt streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. We begrijpen dat jouw huis en tuin belangrijk voor je zijn en dat je alleen genoegen neemt met de beste klusresultaten. Daarom werken we met ervaren professionals die beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om elke klus tot een succesvol einde te brengen. Bovendien gebruiken we hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame en kwalitatieve oplossingen te leveren.

Ik zoek een klusser Eefde

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!