Ik zoek een klusser Gorssel

Facet Werkt ook in Gorssel

Diensten en klanten

Facet Werkt zowel aan kleine en grote opdrachten. Van het schilderen van muren tot het verbouwen van een badkamer. We worden door particuliere en zakelijke opdrachtgevers ingeschakeld. Voor zakelijke opdrachtgevers voeren we vooral klussen uit rondom het onderhouden van gebouwen en terreinen. Zoek je een bedrijf dat kan helpen met facilitaire werkzaamheden? Ook daarmee helpen we je graag uit de voeten!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Maatschappelijke betrokkenheid

Sociaal ondernemen vinden we erg belangrijk. Zo geloven we er namelijk in dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Binnen Facet Werkt laten we mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Zo bieden we de kans om deelnemers zich te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Voordelen van een klusser

Wil jij een klusser inhuren? Dan zitten daar verschillende voordelen aan. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje:

  • De kluswerkzaamheden worden uitbesteed.
  • Tijdbesparend: jij hoeft er geen tijd meer in te steken en kunt je bezighouden met andere dingen.
  • Snel uitgevoerd: door de ervaring van klussers wordt de klus zeer waarschijnlijk een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf doet.
  • Kwaliteit: door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. een stuk sneller uitgevoerd.

Ik zoek een klusser Deventer

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!