Ik zoek een klusser Lochem

Facet Werkt uit Deventer

Voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Ja, dat lees je goed! Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dit geldt voor kleine en grote opdrachten. Voor zakelijke opdrachtgevers houden we ons vooral bezig het onderhouden van terreinen en gebouwen. Deze moeten er uiteraard ook verzorgd bij staan. Heb je hulp nodig bij facilitaire werkzaamheden? Ook dan ben je bij Facet Werkt op de juiste plek!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Facet Werkt: werk-/leerbedrijf

Naast dat we een werkbedrijf zijn, is Facet Werkt ook een leerbedrijf voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. We vinden dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. We bieden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt zo een mooie plek om zich te kunnen ontwikkelen en om uit te zoeken waar hun krachten en talenten liggen.

Voordelen van een klusser inhuren

Wil jij een klusser inhuren? Dan zitten daar verschillende voordelen aan. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje:

  • Uitbesteden: de kluswerkzaamheden worden door een specialist uitgevoerd.
  • Tijdbesparend: jij hoeft er geen tijd meer in te steken en kunt je bezighouden met andere dingen.
  • Snel uitgevoerd: door de ervaring van klussers wordt de klus zeer waarschijnlijk een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf doet.
  • Kwaliteit: door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. een stuk sneller uitgevoerd.

Ik zoek een klusser Lochem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!