Ik zoek een klusser Olst

Facet Werkt uit Deventer

Ik zoek een klusser Olst: onze diensten

Kwaliteit leveren: dat stellen we voorop. Daarnaast gaan we kleine én grote uitdagingen aan. Van het schilderen van muren tot het creëren en plaatsen van kozijnen: we doen het allemaal. We zijn gespecialiseerd in houtbewerking. Zo maken we bijvoorbeeld meubels, kozijnen, trappen en meer. Benieuwd naar de al onze diensten? Bekijk ze hier! Facet Werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan vastgoedbeheerders, waarvoor we hun gebouwen en terreinen onderhouden. Ben je op zoek naar een partij die kan helpen bij facilitaire werkzaamheden? Ook daar kunnen we mee uit de voeten.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Eefde | Ik zoek een klusser Deventer | Ik zoek een klusser Olst

We geven iedereen een kans

Bij Facet Werkt geven we iedereen de kans om zich te ontwikkelen. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Een ultieme kans voor deelnemers om erachter te komen of de kluswereld écht iets voor ze is! Denk jij: ik zoek een klusser Olst? Schakel Facet Werkt in!

Voordelen klusser inhuren

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden gedaan door Facet Werkt. Jij hoeft je er niet druk om te maken. Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd.

Ik zoek een klusser Olst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!