Ik zoek een klusser Schalkhaar

Waarom kiezen voor Facet Werkt?

Uitgebreide klusdiensten

Of het nu gaat om een kleine reparatie, een renovatie of een compleet nieuw project, Facet Werkt biedt een breed scala aan klusdiensten in Deventer en omgeving. Onze ervaren en deskundige klussers staan klaar om elke klus te klaren. Van schilderwerk tot timmerwerk, van loodgieterswerk tot elektriciteitswerk – wij hebben de expertise om jouw kluswensen te vervullen. Bij Facet Werkt is geen klus te klein of te groot.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Schalkhaar

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij enorm belangrijk. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Alles op hun eigen tempo én manier. Denk jij: ik zoek een klusser Schalkhaar? Wij helpen je graag!

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij Facet Werkt streven we altijd naar de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit. We begrijpen dat jouw project belangrijk is en dat je alleen genoegen neemt met de beste resultaten. Daarom werken we uitsluitend met ervaren professionals die beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om elke klus tot een succesvol einde te brengen. Bovendien maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat we duurzame en kwalitatieve oplossingen kunnen leveren.

Ik zoek een klusser Schalkhaar

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!