Ik zoek een klusser Twello

In Twello en omgeving

Onze Klusbrigade staat voor je klaar

Kwaliteit leveren staat bij ons op één. Dit geldt voor kleine en grote opdrachten. We voeren zowel opdrachten uit voor de particuliere als zakelijke markt. Voor zakelijke opdrachtgevers houden we ons vooral bezig met het onderhouden van gebouwen en terreinen. Al onze diensten bekijk je hier! Ben je op zoek naar een klusbedrijf wat ook facilitaire werkzaamheden verricht? Ook dan staan we voor je klaar!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Twello

Facet Werkt: zowel een werk- als leerbedrijf

Maatschappelijke betrokkenheid vinden we erg belangrijk. We geloven erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Dit alles maken we samen met EEGA Groep uit Deventer mogelijk. Hiermee bieden we deze mensen een mooie kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Denk jij: ik zoek een klusser Twello die sociaal onderneemt? Wij helpen je direct!

Ik zoek een klusser Twello: alle voordelen

Wil jij een klusser inhuren? Dan zitten daar verschillende voordelen aan. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje:

  • De kluswerkzaamheden worden uitbesteed.
  • Tijdbesparend: jij hoeft er geen tijd meer in te steken en kunt je bezighouden met andere dingen.
  • Snel uitgevoerd: door de ervaring van klussers wordt de klus zeer waarschijnlijk een stuk sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf doet.
  • Kwaliteit: door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. een stuk sneller uitgevoerd.

Ik zoek een klusser Twello

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!