Ik zoek een klusser Wijhe

Jouw Klusbrigade in Wijhe

Onze diensten

Van schilderwerk tot montagewerk. En van installatiewerk tot onderhoud. Onze specialisten doen het allemaal. We vinden kwaliteit erg belangrijk en staan open voor verschillende opdrachten. We gaan graag samen met jou de uitdaging aan. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Onze Klusbrigade onderhoudt bijvoorbeeld gebouwen en terreinen. Denk jij: ik zoek een klusser Wijhe? We komen graag bij je langs!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Diepenveen | Ik zoek een klusser Wijhe

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Iedereen moet kunnen werken op de arbeidsmarkt. Daar geloven we in! Iedereen verdient een kans om te doen wat hij of zij leuk vindt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. In samenwerkingen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Voordelen van een klusser inhuren

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst worden de klussen uitgevoerd door ervaren klussers. Jij hoeft er niet meer naar om te kijken. Bovendien kan het je een hoop tijd schelen en kan jij je dus bezig houden met andere dingen. Tot slot worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd.

Ik zoek een klusser Wijhe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!