Insectenhotel

Productinformatie

Naarmate dat het warmer wordt in Nederland, ontwaakt ook de natuur uit haar winterslaap. Dat betekent dat er ook weer meer insecten tevoorschijn komen. Een insectenhotel is ideaal voor deze periode om onderdak te bieden aan insecten. Het is een door de mens met natuurlijke materialen vormgegeven overlevingsplaats voor bijen en andere insecten.

Dit insectenhotel is geschikt voor elke tuin en zorgt voor sfeer. Het insectenhotel is gevuld met diverse natuurlijke materialen en bevat drie verdiepingen. Omdat ieder insectenhotel handmatig gemaakt wordt, is ieder hotel uniek. Vanwege het gebruik van natuurlijke producten worden insecten aangetrokken. Geen hotel is het “perfecte” model. Als je hier wel naar op zoek bent, kun je deze het beste bij een specialist laten maken. Voor ons hotel geldt imperfectie is perfectie.

Samen met deelnemers
Wat ons insectenhotel uniek maakt? Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze producten. Facet Werkt is maatschappelijk betrokken. Bij ons kunnen deze deelnemers zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Afmeting: 28x28x30 cm
Kleur: Houtbruin
Houtsoort: Amerikaans Red Cedar hout
Vulling: Riet, dennenappels, stro, etc.
Insectenhotel I Facet Werkt

Waar moet je een insectenhotel ophangen?

Waar kun je het beste een insectenhotel ophangen? In een van onze blogs lees je het!

Product op maat?

Een ander product op maat nodig? Ook daar kan je de Facet Werkt Klusbrigade voor inschakelen. Wij leveren maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Ons team staat voor je klaar om een product op maat te maken.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!