Klusjesman gezocht voor tuin

Klusjesman gezocht voor in de tuin? De Facet Werkt Klusbrigade helpt je graag! Wij weten van de hoed en de rand als het gaat om klussen in de tuin. Onze medewerkers maken van jouw tuin weer een tuin die straalt. Een tuin waar je trots op bent. Direct een klusjesman gezocht voor jouw tuin? Neem contact op!

Klusjesman kan veel betekenen

Een klusjesman voor de tuin is erg handig. Vooral omdat het je een hoop tijd kan schelen. Tuinieren doe je tenslotte niet zo een-twee-drie op je vrije middag. Daarnaast zijn de kosten voor een klusjesman betaalbaar. Bijvoorbeeld als je de Facet Werkt Klusbrigade inschakelt. Wij kunnen veel voor je tuin betekenen. We helpen graag met kleine, maar ook met grote klussen in je tuin. Onze klusjesmannen zijn échte vakmannen. Wij beschikken over de expertise om allerlei klussen in en rond de tuin uit te voeren.

Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Uitermate betrokken klusjesmannen

De klussen die wij uitvoeren zijn divers. Wij voelen ons uitermate betrokken bij jou als klant en doen er alles aan om opdrachten tot in perfectie uit te voeren. Dit doen we met een goed gevoel voor humor, want lachen is gezond! Zo kunnen wij grasmaaien, snoeien en onkruid wieden. Moeten de bloemetjes begiet worden, de tuin ingericht worden of een schutting aangelegd worden? Ook daar helpen we je graag bij.

Schakel ons in

We kunnen daarnaast vijvers aanleggen of helpen bij andere vormen van onderhoud. Denk aan verticuteren, beplanting aanbrengen, grasvelden aanleggen of bladruimen. Geïnteresseerd in een van de bovenstaande diensten of heb je een andere klus waar je de Facet Werkt Klusbrigade graag voor inschakelt? Neem via het onderstaande formulier contact met ons op.

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!