Klussenier Apeldoorn

Op zoek naar een klussenier in Apeldoorn? Dan moet je bij Facet Werkt zijn. Onze klusbrigade staat klaar om al jouw klussen uit handen te nemen. Bij Facet Werkt staan we open voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Dus een klussenier in de buurt van Apeldoorn gezocht? Neem contact met ons op!

Klussenier in de buurt van Apeldoorn

Bij Facet Werkt kun je terecht voor diverse diensten. We maken onder meer terrassen, meubels, kozijnen, wanden, trappen, borrelplankjes en overige soorten werktuigen. Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een houten vaas, insectenhotel of een bierkist? Ook deze maken we graag voor je.

Kortom: een klussenier in de buurt van Apeldoorn gezocht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze werkplaats bevindt zich in Deventer, op een klein halfuurtje van Apeldoorn.

 

Maatschappelijk betrokken klussenier Apeldoorn

Maatschappelijk betrokken zijn. Dat is onze Facet Werkt Klusbrigade. Deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ondersteunen onze medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Dat is wat Facet Werkt zo bijzonder maakt. Bovendien gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Bij ons kun je terecht voor allerlei verschillende klussen: waarbij we vooral maatwerk leveren op het gebied van houtbewerking. Daarnaast kun je ons ook inhuren voor facilitaire diensten.

Buitengewoon betrokken

Het belangrijkste tijdens ons werk: we voelen ons buitengewoon betrokken bij de klant en doen er alles aan om jouw opdracht tot in de perfectie uit te voeren. Dit doen we met een goed gevoel voor humor, want lachen is gezond! Samen mogen werken met onze doelgroep is voor ons dé reden om iedere dag vol enthousiasme onze werkplaats binnen te stappen.

Jouw klussenier in de buurt van Apeldoorn

Vacature Werkbegeleider/Coach Ik zoek een klusjesman Schalkhaar | Klusser inhuren Lochem | Klussenier Apeldoorn I Facet Werkt

Neem contact op