Klussenier Deventer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele klussenier in Deventer? Facet Werkt staat voor je klaar om al je klussen uit handen te nemen, wij zijn gevestigd in Deventer. En beschikken over professionele klusseniers die aan de slag kunnen voor al jouw klussen!

Over Facet Werkt

Maatschappelijke betrokken zijn: dat is waar Facet Werkt voor staat. Daarom laten we deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden deze deelnemers werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek, een mooie baan en een goed leven. Het is voor ons reden om deze deelnemers een kans geven. Samen mogen werken met deze doelgroep is voor ons drijfveer om iedere ochtend vol enthousiasme de werkplaats binnen te stappen. Voor deze mensen gaan dingen niet vanzelf. Allerlei zaken kunnen van invloed zijn op het functioneren van deze deelnemers. Gelukkig kunnen ze bij Facet Werkt zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers Ronald en Richard energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Ik zoek een klusjesman Ernst | Ik zoek een klusjesman Rijssen | Klussenier Deventer | Allround klusjesman gezocht Lochem

Wat is een klussenier?

Een klussenier kun je inschakelen voor al je klussen. Of het nou gaat om een kleine klus binnenshuis of een grote klus buitenshuis. Een klussenier beschikt over de juiste kennis en vakmanschap om jouw klussen zo goed en mooi mogelijk op te leveren.

Wat doet Facet Werkt

Heb je twee linkerhanden of gewoonweg geen tijd voor de klussen die maar blijven liggen? Geen probleem! Schakel de Facet Werkt Klusbrigade in en ons team neemt al jouw klussen uit handen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Daarnaast staan we ook open voor vastgoedbeheerders, want de Facet Werkt Klusbrigade kan ook ingezet worden voor onderhoud van gebouwen en terreinen. Facilitaire werkzaamheden zijn ons ook niet vreemd.

Neem contact op

Denk je dat de Facet Werkt Klusbrigade jou klussen uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!