Klusser inhuren Arnhem

Een klusser inhuren voor klussen in Arnhem? Schakel dan Facet Werkt in! We klussen bij Facet Werkt heel wat af. Ons team staat dagelijks paraat om al jouw klussen uit handen te nemen! Wil je een klusser inhuren die daarbij ook maatschappelijk betrokken is? Dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres!

Voor al jouw klussen

Maatschappelijk betrokkenheid

Hoe Facet Werkt zich onderscheidt van andere klussers uit de omgeving Arnhem? Onze maatschappelijke betrokkenheid. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. In samenwerking met EEGA Groep bieden wij onze deelnemers werkbegeleiding. Iedereen heeft recht op een leerzame en leuke werkplek!

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Eefde | Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

De juiste keuze

Een klusser inhuren in Arnhem? De klusbrigade van Facet Werkt bezorgt jou een goed gevoel! We maken de meest mooie producten van Arnhem en omgeving. Voor al het timmer-, schilder- of behangwerk helpen we je graag. We leveren bijvoorbeeld maatwerk op het gebied van houtbewerking. Zo maken wij onder andere meubels, wanden, kozijnen, meubels, trappen en borrelplankjes.

Voordelen van een klusser inhuren

Het inhuren van een klusser heeft vele voordelen. Vaak nemen kluswerkzaamheden meer tijd in beslag dan je in eerste instantie denkt. Ook de kleinere klussen! Bovendien wordt het arbeidsintensieve werk door een klusser voor je gedaan. De ervaring van de Klusbrigade heeft ook invloed op de snelheid van de werkzaamheden. Zo bespaar je tijd en kun jij je bezighouden met andere zaken. Een winst voor beide partijen!

Klusser inhuren Arnhem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!