Klusser inhuren Bathmen

Facet Werkt Deventer

Klusser inhuren Bathmen: alles is mogelijk

Facet Werkt uit Deventer staat open voor verschillende opdrachten. Zakelijk of particulier? Dat is voor ons geen enkel probleem. We nemen zowel grote als kleine opdrachten aan. Ook worden we ingezet voor opdrachten van vastgoedbeheerders. Denk hierbij aan het onderhouden van gebouwen en terreinen. Tenslotte steken we ook onze handen uit de mouwen voor facilitaire werkzaamheden.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Maatschappelijke betrokkenheid

Het team van Facet Werkt is niet zomaar een team. De Klusbrigade bestaat namelijk uit medewerkers én deelnemers. Facet Werkt laat deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Dit maken we mogelijk in samenwerking met EEGA Groep. Zo bieden wij onze deelnemers een mooie uitdaging en kans om zichzelf te ontwikkelen. Zowel onze werknemers als onze deelnemers verbreden zo samen hun horizon!

De voordelen van een klusser inhuren

Er zijn verschillende voordelen die komen kijken bij het inhuren van een klusser. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden uitbesteed. Dit betekent dat jij je bezig kan houden met andere belangrijke dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd door de ervaring van de Klusbrigade. Daarbij wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Dankzij jou heeft de Klusbrigade weer een mooie en nieuwe uitdaging.

Klusser inhuren Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!