Klusser inhuren Brummen

Wil je een klusser inhuren in de omgeving van Brummen? Bij Facet Werkt kijken we graag met je mee. Voor zowel grote als kleine klussen staat de Klusbrigade van Facet Werkt iedere dag voor je klaar. We helpen je met het uit handen nemen van al jouw klussen. Ben je op zoek naar een professionele klusser die ook maatschappelijk betrokken is? Super! Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.

Alles kan bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid staat centraal

Ons team van Facet Werkt bestaat uit medewerkers én deelnemers. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen recht heeft op een mooie en uitdagende werkplek. In samenwerking met EEGA Groep maken wij dit mogelijk. Zo geven wij onze deelnemers graag de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

Een klusser inhuren: de voordelen

Klusser inhuren Brummen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!