Klusser inhuren Diepenveen

Op zoek naar een betrouwbare en professionele klusser in Diepenveen? De Klusbrigade van Facet Werkt staat voor je klaar om al je klussen uit handen te nemen. Wij zijn gevestigd in Deventer en beschikken over professionele klussers die je gemakkelijk in kan huren! Gelijk een klusser inhuren? Neem contact op met de Klusbrigade. 

Wat doet Facet Werkt

Heb je twee linkerhanden of gewoonweg geen tijd voor de klussen die maar blijven liggen? Geen probleem! Huur onze klusser van de Facet Werkt Klusbrigade in en ons team neemt al jouw klussen uit handen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Daarnaast staan we ook open voor vastgoedbeheerders, want de Facet Werkt Klusbrigade kan ook ingezet worden voor onderhoud van gebouwen en terreinen. Facilitaire werkzaamheden zijn ons ook niet vreemd.

Diepenveen

Klusaanbod Diepenveen

Een huis of een (bedrijf)pand moet je nou eenmaal altijd blijven onderhouden. Er zijn dan ook heel wat klusjes die zo nu en dan gedaan moeten worden zowel binnen- als buitenshuis. Hoe fijn is het dan dat deze klussen uithanden genomen kunnen worden door onze Klusbrigade in te huren?
De meest voorkomende klusjes binnenshuis zijn:
• Behangen
• Installatiewerk
• Isolatiewerk
• Lekkage verhelpen
• Keukens renoveren
• Schilderwerk
• Timmerwerk
• Vloeren leggen
• Badkamer opknappen

Maar het kunnen ook kleine klusjes zijn als een tv, schilderij of spiegel ophangen. Buitenshuis verrichten we bijvoorbeeld schilderwerk, tuinklussen of het plaatsen van schuttingen.

Over Facet Werkt

Maatschappelijke betrokken zijn: dat is waar Facet Werkt voor staat. Daarom laten we deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden deze deelnemers werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek, een mooie baan en een goed leven. Het is voor ons reden om deze deelnemers een kans geven. Samen mogen werken met deze doelgroep is voor ons drijfveer om iedere ochtend vol enthousiasme de werkplaats binnen te stappen. Voor deze mensen gaan dingen niet vanzelf. Allerlei zaken kunnen van invloed zijn op het functioneren van deze deelnemers. Gelukkig kunnen ze bij Facet Werkt zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers Ronald en Richard energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Neem contact op

Denk je dat de Facet Werkt Klusbrigade jou klussen uit handen kan nemen? Huur dan snel onze klusser in, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!