Klusser inhuren Eefde

De Klusbrigade van Facet Werkt

Bij de Klusbrigade is alles mogelijk

Facet Werkt vindt kwaliteit belangrijk en staat open voor verschillende opdrachten. Klein of groot: we gaan graag de uitdaging aan. Daarnaast maken we ook geen onderscheid tussen particuliere en zakelijke opdrachten. Zo worden we bijvoorbeeld ingezet door vastgoedbeheerders. We onderhouden gebouwen en terreinen. Op zoek naar facilitaire werkzaamheden? Ook daar kunnen we mee uit de voeten.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Eefde | Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We geloven erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Voordelen van een klusser inhuren Eefde

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden gedaan door Facet Werkt. Jij hoeft je er niet druk om te maken. Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Jij kan je dus bezig houden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd.

Klusser inhuren Eefde

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!