Klusser inhuren Eerbeek

Ben je op zoek naar een klusser in de omgeving van Eerbeek? Overweeg dan Facet Werkt! We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor zowel grote als kleine klussen. Ons team neemt graag jouw klussen uit handen. Bij Facet Werkt zijn we niet alleen professioneel, maar ook maatschappelijk betrokken. Meteen de mogelijkheden doornemen? Neem dan contact met ons op.

Niets is te gek bij Facet Werkt

Maatschappelijk betrokken

Naast de medewerkers bestaat het team van Facet Werkt ook uit deelnemers. We vinden het belangrijk om iedereen een mooie werkplek te bieden. Om die reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. In samenwerking met EEGA Groep zorgen we ervoor dat dit mogelijk is. Zo geven we onze deelnemers de kans zichzelf te ontwikkelen.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Emst | Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

De voordelen van een klusser inhuren

Wat zijn precies de voordelen voor het inhuren van een klusser? We horen je al denken. Om te beginnen wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Daarbij komt kijken dat de kluswerkzaamheden sneller worden uitgevoerd. Door de ervaring van de Klusbrigade win je een hoop tijd. Dit houdt ook in dat jij je bezig kunt houden met andere dingen. Je hoeft ineens geen tijd meer te steken in de kluswerkzaamheden. Daarnaast creëer je een mooie uitdaging voor ons team!

Klusser inhuren Eerbeek

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!