Klusser inhuren Emst

Facet Werkt

Waar een wil is, is een weg

Bij ons staat kwaliteit leveren centraal. Of dit nu gaat om grote of kleine projecten: we gaan graag de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Ons team kan bijvoorbeeld ingezet worden door vastgoedbeheerders, waarbij we gebouwen en terreinen onderhouden. Daarnaast vallen facilitaire diensten ook onder onze werkzaamheden.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Emst | Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

Maatschappelijke betrokkenheid centraal

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons centraal. Wij geloven dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Daardoor laat Facet Werkt deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. We bieden onze deelnemers de kans om zichzelf te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk.

Voordelen van een klusser inhuren Emst

Het inhuren van een klusser heeft verschillende voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door een ander. Zo hoef jij je er niet druk om te maken en houd je tijd over. Jij kan je dus bezig houden met andere zaken. Ook worden de kluswerkzaamheden sneller uitgevoerd dan wanneer je het zelf zou moeten doen. Door de ervaring van onze Klusbrigade wordt kwaliteit gegarandeerd.

Klusser inhuren Emst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!