Klusser inhuren Gorssel

Maatwerk voor iedere klus

Maatschappelijke betrokkenheid centraal

Facet Werkt uit Deventer onderscheidt zich door de maatschappelijke betrokkenheid. Dit staat dan ook centraal binnen ons bedrijf. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. We nemen ze mee in alles wat we doen, zodat ze op alle gebieden leren. Bij Facet Werkt kunnen deelnemers zichzelf zijn. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Iedereen heeft namelijk recht op een leuke en leerzame werkplek! De deelnemers krijgen het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van de deelnemers.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Gorssel | Klusser inhuren Schalkhaar | Facet Werkt

Voordelen van een klusser inhuren

Het inhuren van een klusser brengt vele voordelen met zich mee. Kluswerkzaamheden nemen vaak meer tijd in beslag dan je in eerste instantie denkt. Dit geldt ook voor de kleinere kluswerkzaamheden. Daarnaast wordt het arbeidsintensieve werk door een klusser voor je gedaan. Door de ervaring van de Klusbrigade zullen de kluswerkzaamheden een stuk sneller verlopen. Zo bespaar je tijd én kan jij je bezighouden met andere zaken. Klusser inhuren Gorssel? Een win-winsituatie voor beide partijen.

Klusser inhuren Gorssel

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!