Klusser inhuren Heeten

Facet Werkt

De specialisten uit Deventer

Maatschappelijke betrokkenheid staat centraal

De Klusbrigade van Facet Werkt bestaat zowel uit medewerkers én deelnemers. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Facet Werkt vindt het belangrijk dat iedereen recht heeft op een leerzame en uitdagende werkplek. Samen met EEGA Groep uit Deventer creëren we buitengewone ontwikkelingen. Zo geven wij onze deelnemers de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Wesepe |Klusser inhuren Heeten

Aanrader: een klusser inhuren

Een klusser inhuren: dat kunnen we iedereen wel aanbevelen. Er komen namelijk verschillende voordelen bij kijken. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd door de ervaring van onze Klusbrigade. Hierdoor houd jij tijd over en kan jij je druk maken om andere dingen. Je hoeft namelijk geen tijd meer te steken in de kluswerkzaamheden. Daarbij wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Nog iets leuks: dankzij jou hebben de klussers weer een nieuwe uitdaging.

Klusser inhuren Heeten

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!