Klusser inhuren Lochem

Facet Werkt: de specialist uit de omgeving

Paraat voor iedere uitdaging

De Klusbrigade uit Deventer vindt kwaliteit belangrijk en staat open voor diverse opdrachten. We gaan graag de uitdaging aan. Bovendien maken we geen onderscheid tussen particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Zo worden we bijvoorbeeld ingezet door vastgoedbeheerders. Denk hierbij aan het onderhouden van gebouwen en terreinen. Heb je hulp nodig bij facilitaire kluswerkzaamheden? Ook daarmee helpen we je graag. We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Tekst gaat verder onder foto.

Vacature Werkbegeleider/Coach Ik zoek een klusjesman Schalkhaar | Klusser inhuren Lochem | Klussenier Apeldoorn I Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid voorop

Facet Werkt vindt maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Ons team gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om die reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dankzij de samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hierdoor biedt Facet Werkt deelnemers een kans om zichzelf op de arbeidsmarkt te kunnen ontwikkelen.

De voordelen van een klusser inhuren Lochem

Het inhuren van een klusser heeft verschillende voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door de specialisten van Facet Werkt. Daar hoef jij je dus niet meer druk om te maken. Ook kost het je geen tijd meer. Jij kan je dus bezig houden met andere dingen. Door de ervaring van de Klusbrigade worden de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Kwaliteit wordt dan ook altijd gegarandeerd.

Klusser inhuren Lochem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!