Klusser inhuren Nijverdal

Jouw Klusbrigade

Wij gaan alles aan

Ons team voert zowel particuliere als zakelijke opdrachten uit. We creëren de mooiste producten. Grote of kleine uitdagingen: we hebben overal een oplossing voor! Daarnaast werken we ook voor vastgoedbeheerders, omdat gebouwen en terreinen ook onderhouden moeten worden. De Klusbrigade voelt zich altijd betrokken bij de klant en doet alles voor het gewenste resultaat. Alles inclusief onze nuchtere blik en humor. Kortom: een klusser inhuren Nijverdal? Dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Nijverdal

Facet Werkt: maatschappelijk betrokken

Dat staat bij ons voorop. Wij geloven erin dat iedereen iets kan betekenen op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Deelnemers van Facet Werkt krijgen zo een mooie uitdaging én de kans om zichzelf te ontwikkelen. Klusser inhuren Nijverdal? Dan maak jij het verschil!

Klusser inhuren Nijverdal: de voordelen

Voordelen: die zijn er genoeg. Om te beginnen worden de kluswerkzaamheden voor jou uitgevoerd. Hierdoor kan jij je bezighouden met andere werkzaamheden. Door de ervaring van onze Klusbrigade worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Daarbij vindt de Klusbrigade nog een aspect erg belangrijk: kwaliteit boven kwantiteit. Kortom, je bespaart een hoop tijd, stress en kracht.

Klusser inhuren Nijverdal

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!