Klusser inhuren Olst

De Klusbrigade van Facet Werkt

We staan paraat!

Facet Werkt voert opdrachten uit op particulier én zakelijk gebied. Of dit nu grote of kleine opdrachten zijn: dat maakt voor ons niets uit. Zo voeren we bijvoorbeeld opdrachten uit voor vastgoedbeheerders. Denk hierbij aan het onderhouden van terreinen of gebouwen. We voelen ons betrokken bij de klant en gaan voor het maximaal haalbare resultaat. Kortom: een klusser inhuren Olst? Denk dan aan Facet Werkt uit Deventer.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Raalte | Borreplank I Facet Werkt | Klusser inhuren Olst

Maatschappelijk betrokken: medewerkers én deelnemers

Dat is een belangrijk onderdeel van Facet Werkt. Wij geloven erin dat iedereen zijn steentje kan bijdragen op de arbeidsmarkt. Om die reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Zo bieden de specialisten onze deelnemers een mooie uitdaging en de kans om zichzelf te ontwikkelen.

De voordelen van een klusser inhuren

Genoeg voordelen om een klusser in te huren! Zo worden bijvoorbeeld de kluswerkzaamheden voor jou uitgevoerd. Jij kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. De ervaring van onze Klusbrigade zorgt ervoor dat de klussen een stuk sneller worden uitgevoerd. Kortom: je bespaart een hoop tijd, energie en stress.

Klusser inhuren Olst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!