Klusser inhuren Raalte

Facet Werkt uit Deventer

Ons bedrijf is gevestigd in Deventer. We voeren dan ook opdrachten uit in Deventer en omgeving. Raalte is dan ook prima te bereiken voor ons! Ons team is gedreven, resultaatgericht en staat klaar voor nieuwe avonturen. Verder leveren we maatwerk, vooral als het gaat om houtbewerking. We maken bijvoorbeeld meubels, wanden, trappen, terrassen, borrelplanken en kozijnen. Daarnaast zijn we ook in te zetten voor facilitaire werkzaamheden. Onze nuchtere blik en onze humor hebben we altijd paraat staan!

Facet Werkt: wij leveren maatwerk

Maatschappelijke betrokkenheid

Facet Werkt uit Deventer onderscheidt zich door de maatschappelijke betrokkenheid. Dit staat dan ook centraal binnen Facet Werkt. Zo laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. We nemen ze mee in alles wat we doen, zodat ze op verschillende gebieden leren. We werken nauw samen met EEGA Groep om dit mogelijk te kunnen maken. Allebei vinden we dat iedereen recht heeft op een leuke en leerzame werkplek.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Zwolle | Klusser inhuren Raalte

Voordelen van de Klusbrigade

Een klusser inhuren brengt verschillende voordelen met zich mee.  Kluswerkzaamheden nemen vaak meer tijd in beslag dan je in eerste instantie inschat. Dit geldt ook voor de kleinere kluswerkzaamheden. Daarbij wordt het arbeidsintensieve werk door een klusser uitgevoerd. Door de ervaring van onze specialisten zullen de kluswerkzaamheden een sneller verlopen. Hierdoor bespaar je tijd en kan jij je bezighouden met andere dingen. Een win-winsituatie voor beide partijen, toch?

Klusser inhuren Raalte

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!