Klusser inhuren Rijssen

Hét klusteam uit Deventer

Alles is mogelijk

Kwaliteit leveren: dat staat voorop. We zullen altijd voor het maximaal haalbare resultaat gaan. Dit geldt voor alle opdrachten. Klein én groot. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld ook door vastgoedbeheerders worden ingezet. Onze specialisten houden zich dan bezig met het onderhouden van gebouwen en terreinen. Ook voor facilitaire werkzaamheden ben je bij Facet Werkt uit Deventer aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Rijssen

Onze specialisten

Het team van Facet Werkt bestaat niet alleen uit medewerkers, maar ook uit deelnemers. Wij geloven erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om die reden laten we deelnemers, met een achterstand op de arbeidsmarkt, ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer zorgen we voor deze buitengewone ontwikkelingen binnen Facet Werkt. Hiermee bieden we deelnemers de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Klusser inhuren Rijssen? Schakel Facet Werkt in en jij zorgt niet alleen voor een mooie uitdaging bij onze medewerkers, maar ook voor onze deelnemers.

Voordelen van een klusser inhuren Rijssen

Wat zijn nou precies de voordelen om een klusser in te huren? Allereerst worden de kluswerkzaamheden gedaan door de specialisten van ons bedrijf. Jij hoeft er dus niet meer naar om te kijken, dus je hoeft er ook geen tijd meer in te steken. Jij kan je bezighouden met andere dingen. Daarnaast worden, door de ervaring van de klussers, de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Doordat je een klusser inhuurt die er verstand van heeft, staat Facet Werkt garant voor kwaliteit.

Klusser inhuren Rijssen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!