Klusser inhuren Schalkhaar

Facet Werkt uit Deventer

De Klusbrigade: alles kan!

Onze Klusbrigade staat open voor verschillende opdrachten. Zakelijk of particulier? Dat maakt voor ons team niet uit. We nemen grote en kleine opdrachten aan. Daarbij worden we ook ingezet voor opdrachten van vastgoedbeheerders. Het onderhouden van gebouwen en terreinen moet tenslotte ook gebeuren. Tot slot voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Gorssel | Klusser inhuren Schalkhaar | Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Facet Werkt uit Deventer is niet zomaar een bedrijf. Ons team bestaat namelijk uit medewerkers én deelnemers. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. In samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Zo bieden wij onze deelnemers een mooie uitdaging en een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

De voordelen van een klusser inhuren Schalkhaar

Er zijn diverse voordelen bij het inhuren van een klusser. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitbesteed aan de Klusbrigade. Dit betekent dat jij je bezig kan houden met andere dingen. Daarnaast worden de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd door de ervaring van ons team. Ook doet Facet Werkt het arbeidsintensieve werk voor jou. De Klusbrigade uit Deventer heeft dankzij jou weer een mooie uitdaging!

Klusser inhuren Schalkhaar

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!