Klusser inhuren Twello

Dé Klusbrigade uit Deventer

Bij de Klusbrigade is alles mogelijk

Facet Werkt vindt kwaliteit belangrijk en staat open voor verschillende opdrachten. Ons team gaat de uitdaging graag aan. Of dit nu kleine of grote opdrachten zijn. Verder maken we ook geen onderscheid tussen particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Onze Klusbrigade wordt bijvoorbeeld ingezet door vastgoedbeheerders. We onderhouden dan gebouwen en terreinen. Ook voor facilitaire werkzaamheden kan de Klusbrigade jou helpen. We bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Twello | Allround klusjesman gezocht Twello

Facet Werkt: maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid staat centraal binnen Facet Werkt. Ons team gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om die reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Klusser inhuren Twello: de voordelen

Het inhuren van een klusser brengt verschillende voordelen met zich mee. Als eerste worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door de Klusbrigade van Facet Werkt. Jij hoeft je daar niet druk om te maken. Bovendien kost het je ook geen tijd meer. Jij kan je dus bezig houden met andere dingen. Door de ervaring van de specialisten worden de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Kwaliteit wordt dan ook altijd gegarandeerd.

Klusser inhuren Twello

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!