Klusser inhuren Vaassen

Een klusser inhuren voor al jouw klussen? Het liefst in de omgeving van Vaassen? Dan zit je bij Facet Werkt goed! Wij staan klaar voor al jouw klussen. Groot of klein, binnen of buiten. Ons team neemt graag jouw klussen uit handen. Zoek jij een klusser die professioneel is én maatschappelijk betrokken? Bingo! Direct de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.

Alles is mogelijk

Facet Werkt Klusbrigade: maatschappelijk betrokken

Facet Werkt vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. In samenwerking met EEGA Groep bieden wij onze deelnemers werkbegeleiding, omdat iedereen recht heeft op een leerzame en leuke werkplek! Win-winsituatie, toch?

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

Voordelen van een klusser inhuren

Wat zijn de voordelen van een klusser inhuren? We horen je al denken… Allereerst wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van ons team verlopen de kluswerkzaamheden een stuk sneller. Dit betekent ook dat jij geen tijd meer hoeft te steken in de kluswerkzaamheden. Kortom, jij kunt je bezighouden met andere dingen! Niet alleen voor jou zijn er voordelen, maar ook voor de Facet Werkt Klusbrigade. Zij hebben dankzij jou weer een nieuwe uitdaging.

Klusser inhuren Vaassen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!