Klusser inhuren Wesepe

Facet Werkt uit Deventer

We gaan de uitdaging aan

Ons team voert zowel particuliere als zakelijke opdrachten uit. We creëren de mooiste producten. Grote of kleine uitdagingen: we hebben overal een oplossing voor! Daarnaast werken we ook voor vastgoedbeheerders, omdat gebouwen en terreinen ook onderhouden moeten worden. De Klusbrigade voelt zich altijd betrokken bij de klant en doet alles voor het gewenste resultaat. Alles inclusief onze nuchtere blik en humor. Kortom: een klusser inhuren Wesepe? Dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Bathmen | Klusser inhuren Wesepe | Allround klusjesman gezocht Olst

Maatschappelijk betrokken: medewerkers én deelnemers

Dat is wat we belangrijk vinden. We geloven erin dat iedereen iets kan betekenen op de arbeidsmarkt. Ons bedrijf laat deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. Door een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Zo biedt de Klusbrigade onze deelnemers een mooie uitdaging en een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Een echte win-winsituatie, toch?

Klusser inhuren Schalkhaar: wat zijn de voordelen?

Er zijn voordelen genoeg. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden voor jou uitgevoerd. Zo kan jij je bezighouden met andere werkzaamheden. Bovendien wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de kwaliteit en ervaring van onze klussers worden de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Kortom, je bespaart een hoop tijd, stress en kracht.

Klusser inhuren Wesepe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!