Klusser inhuren Wijhe

De specialisten uit Deventer en omgeving

Maatschappelijke staat betrokkenheid centraal

De Klusbrigade van Facet Werkt bestaat uit medewerkers én deelnemers. Deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt laten we ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden, want we vinden het belangrijk dat iedereen recht heeft op een leerzame en uitdagende werkplek. Samen met EEGA Groep uit Deventer zorgen we voor deze buitengewone ontwikkelingen. Bij Facet Werkt uit Deventer geven de deze deelnemers de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Wil jij een klusser inhuren Wijhe of omgeving die maatschappelijk betrokken is? Bij Facet Werkt uit Deventer ben je aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Heeten | Wat doet een klusjesman I Klusser inhuren Werkt

Alle voordelen op een rijtje

Een klusser inhuren: dat raden we je sterk aan. Er zijn namelijk meerdere redenen én voordelen om een klusser in te huren. Zo worden bijvoorbeeld de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd door de ervaring van onze Klusbrigade. Hierdoor houd jij tijd over en kan jij je druk maken om andere dingen. Je hoeft namelijk geen tijd meer te steken in de klussen. Ook wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Dan nog een leuke bijkomstigheid voor Facet Werkt: dankzij jou hebben onze medewerkers én deelnemers weer een nieuwe uitdaging.

Klusser inhuren Wijhe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!