Klusser inhuren Zutphen

Open voor al jouw klussen

Maatschappelijk betrokkenheid op 1

Wat maakt de Facet Werkt Klusbrigade nou anders dan andere klussers uit de regio? Onze maatschappelijke betrokkenheid! We laten deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Dat doen we allemaal in samenwerking met EEGA Groep uit Deventer.

De deelnemers bieden wij werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Tekst gaat verder onder foto.

klusser inhuren Zutphen I Facet Werkt

Van schilderwerk tot houtbewerking: wij zijn er voor je!

Facet Werkt is een partij waar jij een goed gevoel aan overhoudt. We maken de mooiste producten in Zutphen en omstreken. Wil je een klusser inhuren voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of behangwerk? We helpen je graag! Wij leveren maatwerk, bijvoorbeeld op het gebied van houtbewerking. Zo maken wij onder andere wanden, kozijnen, meubels, borrelplankjes, terrassen en trappen.

Klusser inhuren: de voordelen

Het inschakelen van een klusser heeft de nodige voordelen. Zo ja, welke dan? Horen we je al denken! Vaak zijn kluswerkzaamheden meer werk dan je in eerste instantie denkt, dat geldt ook voor de wat kleinere klusjes. Met een klusser wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van onze klusjesman verlopen de kluswerkzaamheden bovendien een stuk sneller, zo bespaar jij tijd en kun jij je bezighouden met andere zaken terwijl onze Klusbrigade jouw klusjes oplost. Win-winsituatie, toch?

Klusser inhuren Zutphen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!