Klusser inhuren Zwolle

Heb je te weinig tijd om zelf alle achterstallige klusjes op te lossen of heb je gewoonweg twee linkerhanden? En ben je op zoek naar een allround klusser die je kan inhuren in omgeving Zwolle? De Facet Werkt Klusbrigade uit Deventer staan klaar om al jouw klussen uit handen te nemen. Direct een klusser inhuren? Neem contact op met de Klusbrigade! 

Voordelen van het inhuren van een klusser in Zwolle

Het inhuren van een allround klusser heeft een aantal voordelen. Vaak zijn kluswerkzaamheden meer werk dan je in eerste instantie denkt, ook de kleine klusjes. Met een klusser wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van de klusjesman verlopen de kluswerkzaamheden bovendien een stuk sneller, zo bespaar jij tijd en kun jij je gewoon bezig houden met andere dingen terwijl de Klusbrigade jouw klusjes oplost.

Zwolle

Binnen- en buitenklussen

Als je een van onze klussers inhuurt, dan kan dat zowel voor binnen- als buitenklussen. Zo kun je onze klussers inhuren voor het behangen van je muren, installatiewerk, isolatiewerk, schilder- en timmerwerk, het leggen van een vloer of het opknappen van je badkamer. Maar ook buitenschilderwerk, tuinklussen en het plaatsen van schuttingen.

Maatschappelijk betrokken

Onze klusser werken samen met deelnemers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zij helpen ons bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden deze deelnemers werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek, een mooie baan en een goed leven. Het is voor ons reden om deze deelnemers een kans geven en ze wat te leren. Samen mogen werken met deze doelgroep is voor ons drijfveer om iedere ochtend vol enthousiasme de werkplaats binnen te stappen. Bij Facet Werkt kunnen de deelnemers zichzelf zijn én helpen ons met wat werk uit handen te nemen. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers Ronald en Richard energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Neem contact op

Denk je dat de Facet Werkt Klusbrigade jou klussen uit handen kan nemen? Huur dan snel onze klusser in, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!