Kozijnen overschilderen binnen

Kozijnen overschilderen binnen?

Ben je je huis een opknapbeurt aan het geven? Of wil je gewoon een keer iets heel anders in je interieur? Dan kun je ervoor kiezen om je kozijnen binnenshuis over te schilderen. Zo geef je je huis een mega metamorfose en een hele andere uitstraling. Waar je aan moet denken bij het overschilderen van je binnen kozijnen? Dat leggen we je in deze blog graag uit!

Kozijnen lakken of verven binnen?

Er zijn ontzettend veel verschillende verfsoorten. Dus voor welke verf kies je dan? Voor het schilderen van je binnenkozijnen kun je het beste kiezen voor een acryllak. Deze verf droogt snel, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is minder milieubelastend. Je kunt ook alkydverf gebruiken, dit geeft een goede dekking waardoor de kozijnen minder voorbehandeling nodig hebben. Maar verf op terpentinebasis vergeelt wel sneller en vereist een goede ventilatie tijdens het schilderen.

kozijnen overschilderen binnen

De Klusbrigade helpt je verder!

In onze blog die we eerder hebben geplaats ‘raamkozijn schilderen’, kun je lezen wat voor voorbereidingen je moet treffen voordat je begint met het verven van je kozijnen. Maar denk je na het lezen van beide blogs: dit laat ik liever over aan de Facet Werkt Klusbrigade? Geen probleem! Wij klaren dit klusje graag voor je! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!