Picknicktafel eekhoorn

Zoek jij een picknicktafel voor een eekhoorn? Bij Facet Werkt maken we die! We vinden niets leuker dan schattige picknicktafels voor eekhoorns in elkaar te zetten. Picknicktafels voor eekhoorns zien er fantastisch uit en passen in iedere tuin.

Wat is een picknicktafel eekhoorn?

Misschien heb je wel geen idee wat een picknicktafel voor eekhoorns is. Begrijpelijk, want de term kom je ook niet dagelijks tegen. Het is echter precies wat je erbij voorstelt: een picknicktafel waar eekhoorns aan kunnen zitten. Vaak is de picknicktafel eekhoorn geschikt voor twee eekhoorns. Deze picknicktafel kun je ergens plaatsen in je tuin. Zo hoef je ook het bos niet meer in om wilde dieren te spotten!

Picknicktafel eekhoorn I Facet Werkt

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!