Plantenbak op maat laten maken?

Wil jij een plantenbak op maat laten maken of wil je zelf aan de slag om een houten plantenbak te maken? Bij Facet Werkt is het mogelijk om een houten plantenbak op maat te laten maken. Wij zetten alle mogelijkheden op een rij voor een houten plantenbak op maat.

Speciale wensen

Online is er een groot aanbod aan houten plantenbakken. Maar vaak vind je hier alleen standaard maten of er zitten geen wieltjes onder wat je wel graag zou willen en ga zo maar door. Heb je speciale wensen zoals dit? Dan maken wij graag voor jou een houten plantenbak op maat.

Ik zoek een klusjesman Gorssel | plantenbak

Verschillende maten 

Misschien heb je al wel een idee waar de houten plantenbak geplaatst moet worden. Langwerpige platenbakken kun je goed gebruiken om een scheiding te maken in je tuin. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende zitjes maken. Daarnaast zijn langwerpige plantenbakken ook geschikt voor je voortuin, balkon of dakterras. De lengtematen kunnen verschillen van 40 centimeter tot 200 centimeter en ook de breedte kun je kiezen van 40 centimeter tot 120 centimeter. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende hoogtes van je plantenbak, deze maten verschillen van 40 centimeter tot 100 centimeter. Zo is er voor iedere plek een op maat gemaakte houten plantenbak beschikbaar.

Welk hout kun je het beste gebruiken voor een buiten plantenbak?

Je hebt verschillende soorten buitenhout die je kunt gebruiken voor je houten plantenbak. Zo kun je bijvoorbeeld steigerhout gebruiken. Steigerhout is erg sterk materiaal dat lang meegaat en is ook nog eens betaalbaar. Je kunt je plantenbak nog duurzamer maken door deze af te werken met waterbestendige verf of buitenbeits. Ook hardhout is zeer geschikt voor het maken van een plantenbak.

Opties

Vind je het leuk om een keer in de zoveel tijd de opstelling van de tuin te veranderen? Dan kun je ervoor kiezen om wieltjes onder je plantenbak te laten bevestigingen. Zo kun je de plantenbakken gemakkelijk verplaatsen. Het is goed om van tevoren te bespreken waar je de plantenbak voor gaat gebruiken. Bij een te zwaar gewicht kunnen de wieltjes namelijk afbreken.

Wil je een houten plantenbak gebruiken als border voor bijvoorbeeld een boom? Dan zorgen wij ervoor dat we een plantenbak speciaal maken zonder bodem. Zodat je hem mooi om je boom heen kunt plaatsen en creëer je een natuurlijke border tussen je gazon of straatwerk en je boom.

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!