Zwarte schutting laten plaatsen

Zwarte schutting laten plaatsen

Ben jij op zoek naar iemand die een zwarte schutting in jouw tuin kan plaatsen? Dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres! We hebben ervaring met hekwerk en schuttingen plaatsen en snappen als geen ander hoe fijn het is als deze stevig en goed geplaats worden.

Hip en trendy

Een zwarte schutting in de tuin was voorheen misschien ondenkbaar om te zien in tuinen maar we zien het nu steeds vaker. Een zwarte schutting is hip en zo blijkt maar weer dat de tuin inmiddels net zo aan mode en trends onderhevig is als het interieur. Om tuinhout te beschermen tegen houtrot wordt het gebeitst. Dat is niets nieuws, maar het zwart beitsen zagen we voorheen voornamelijk bij schuurtjes en tuinhuizen in een landelijke stijl. Een zwarte gebeitste schutting past daardoor dan ook perfect bij een landelijke tuin, maar zeker ook bij een moderne tuinstijl.

zwarte schutting

Voordelen van een zwarte schutting

Zwarte schuttingen zijn dus en trend en dat komt ook omdat zwarte schutting ook voordelen met zich meebrengen:
– Een zwarte schutting past perfect bij diverse tuinstijlen
– Een zwarte schutting geeft extra contrast met bloembakken en borders
– De gebruikte beits zorgt voor een extra bescherming van je schutting
– Zwarte schuttingen zijn al behandeld en kosten je geen extra werk
– Er zijn bijpassende poorten en gaaspanelen beschikbaar

Over Facet Werkt

Maatschappelijke betrokken zijn: dat is waar Facet Werkt voor staat. Daarom laten we deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden deze deelnemers werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek, een mooie baan en een goed leven. Daarnaast leveren wij maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Al onze producten worden handgemaakt. Daarnaast kunnen wij ook ingezet worden voor andere facilitair diensten.

We helpen je graag

Wil jij graag beschut in je tuin kunnen zitten en je tuin een hippe uitstraling geven, maar heb je zelf geen tijd of ben je niet handig genoeg om deze te plaatsen? Geen probleem. De Facet Werkt Klusbrigade helpt je graag. Wij plaatsen de schuttingen zonder moeite voor je in jouw tuin.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!